There was an error in this gadget

hilangkan bintik hitam

Views
assalamualaikum semua
mika nak share lagi pasal nak menghilangkan bintik hitam
ok cara nya macam ni:


  1. ambil telur (ambik putih telur SAHAJA)kacau la sampai berbuah, ala macam korang pukul telur
  2. sapu dekat area yang ada bintik hitam
  3. ambil kapas muka for sure mesti ada lapisan macam tisu..ceraikan supaya menjadi nipis dan letak kan dekat tempat yang dah disapu dengan telur
  4. sapu lagi satu lapisan diatas kapas yang sudah diletakkan ke atas muka
  5. biarkan sehingga is betul2 mengeras dan kering!
  6. tanggalkan dan basuh muka




TERBUKTI, mika memang suka buat yang ni..

selamat mencuba ye..
LOVE

Daisypath Anniversary tickers