There was an error in this gadget

Friday, November 05, 2010

story bout 2ppl named hafiz

Views
mlm td col HAFIZuddin.
tny sal phone dia
ak tny mcm mne le ilang
bnd ni jad mse 2nov @ birthday ak.
subuh tu ak col dia sblm ilang
dia sedar bgn pg xlme pas tu fon ilang.
a.k.a fon dicuri ketika sedang tidur.

mse 3nov plak.
ak mndapat 1msg yg mengatakan dia ilang phone BB9700
org nya nme HAFIZ gak...
bile ditanya mcm mana boleh ilang?
dia cakap ilang mse nga lena tidur..
 dia syak dak bilik dia yg curi.
yela, lau trade in phone BB kat kdi dorg le trima mybe dlm rm700 cm tu..
spe la yg xnk duet rite?

tp yg plg ak cm xpuas ati ngn si pencuri bebal ni.
bkn nak mrh la....
tp lau bnd ni jadi kat ak...
kompem ak MENGAMUK..
cbe la whai pencuri ko pk dlu sblm ko nak CURI
lau hal ni jadi kat ko wahai pencuri,
pe yg akn ko rse?
kompem ko akan rse mcm yg dorg rase la SIAL..
ni bkn nme MANUSIA sbb ALLAH bg akal tp letak kat LUTUT..
BGS gle...
jadi owg mcm ni elok pgl binatang je...
binatang ada OTAK same seperti MANUSIA.
tapi apa yg membezakan cuma...
AKAL FIKIRAN.

0 doakan mika gemuk:

Post a Comment

LOVE

Daisypath Anniversary tickers