There was an error in this gadget

Sunday, November 21, 2010

tica-mcfa 14nov as steward volunteer under urai felis

Views














memang best gile la mse 14nov ni
dapat pegang kucing yg dri mcm2 baka..
begal, american curl, exotic, persian,mcm2...
memang awesome..

wlupun there's something yang happened kat aku and dura..
tapi apa yang aku cakap kat dura.
adalah SABAR. ujian ni.
pape pn memang 1event yg WOW!

bcoz im a cat lover
wlupn tak ada bela kucing...
haha..tapi ak pantang nampak kucing yang comel.
gerammm gitu!

nak cubit tak bole sebab bukan macam manusia
haha
so, aku geram aku cium je kucing tu!
meowwwww......

tapi...
dalam sedih and geram aku n dura
kami mendapat kawan baru
WAFI n SANI.

babe...
wlupn baru kenal korg tak sampai 1 ari
kowg layan baik dia lebih baik dr kwn LAMA kowt.
ak xtao la..baik ade makne or pape la...

tapi..
SUMPAH enjoy gile men game ngn kowg
kat tingkat atas TROPICANA
n thx to wafi.

susah payah je ko beli kn aku buah yg mahal 2..
walaupn ak xmntk..
sedangkan ak nga bz men game SNAKE kat fon dura
haha...

leka babe!
excited nk kejar HIGH SCORE pny pasal
smpi ak dok menyangkung kat belakang..
aku nak pindah ke depan malas

yea...
banyak gile barang
cam ne la aku nak bwk brg byk2 tu
dura g beli ice cream...

nyummy.!!!!!!
dia alik aku pun tibai a cket..
bak kata owg TUMPANG SEKAKI
kah2...

tapi dalam mse event tu berjalan..
aku dah cakap kat dura
aku rasa lain macam
aku asyk g toilet je

muntah2
coz perot msok angin
yg peliknya...
makan da banyak!

tapi xtao a cm ne la angin 2 ley msok...
hurm....
tapi sowi dura byk nyusahkan ko..
nsb bek kakak cleaner toilet tu
tak cakap kat ko yang aku ni PREGNANT
haha

senang cite ley dikata unplanned ehem la...
ak xsangka lak aku punya BLUWEK#$%^&*
tu boleh dengar sampai ke lua..
haha..sungguh aku tak sangka...

nak tau rupa ak mse kua toilet mcm ne?
dengan mata merah.
mcam owg menangis...
macam owg frust menonggeng a...
haha..

that was my 1st time la g event owg tibe2 jadi cam 2...
fuhhhhhhh........
thank god la aku ley tahan
hbs event nak tau pe yg kami dapat?

da kata INTERNATIONAL CAT SHOW!
mst a MAKANAN KUCING
byk gle a kami dapat..
mse pegi event pagi tu nek estima ngn aunty
tapi alik nek ngn uncle AZMI

sowi uncle dok leka borak smpi kiri kanan pun da xle beza..
haha...
thx 4 send us back to home uncle...
sbnrnya mse event da hbs..kte owg kat tropicana dok pk la nak alik ngn sape..

nsb bek la uncle ada...
plus, thx utk makanan yg lazat2 gitu...
wlupn xdapat nk ratah, tapi nsb bek sempat amk bau dlu..
sebab xsempat nak rase..
family ak da hbs kn...

sabo jela...
anyways...THANKS A LOT TO AUNTY ZAININ n UNCLE AZMI..
tanpa aunty n uncle sy xdapat pengalaman indah cm ni
tapi dura kta kucing aunty 102 MAINE COON yg oren tu degil sgt xnk kua cage..
tapi saya bole lah kua kn wlupn ssh gak
rupenya nak di anta ke RING 3  tmpt apz jaga...haha..

dok borak2 smbil jalan ngn dura...last2 lupe no...
jerit pny jerit,
nsb bek la apz kata..
tu 102, kucing aku...
fuhhh..

lega....nsb bek owner dia ada...

k la...moral of this story memang WOW pny event la...
AUNTY! lau ada lagi jgn lupe pgl sy lagi!!!!!
jd as steward volunteer pn xpe...minat pny pasal xde hal a!!!!!
chawwwwwwww........!

0 doakan mika gemuk:

Post a Comment

LOVE

Daisypath Anniversary tickers