There was an error in this gadget

Sunday, February 13, 2011

kg sg pertak 12/2/2011

Views
pagi ni aku curi2 kua dlm kul 8pg rsenya... haha...bpk ak xtau ak kua..kihkih...mak n kakak ak tau a..
hurm...dia tros bwk ak g UIA gombak nk amk de sowg bro ni...pas tu gerak g check point dorg...kat sne pe ag...sarapan a! pergh 2ari aku xmkn nasi, tp ak xmkn pn nasi kat c2..aku mam roti yg ak bli kat petronas yg ijam benti isi mnyk..mmg  best a cz bwk laju en, wlupn ak rse mcm santai je..tp bdn mengigil a cz xmkn ag en..
pas sume da kumpul, ak pk \rmi pmpn, rpenya 2owg termasok ak..but its ok la..lantak la...
then tros gerak g pertak...ikt btu caves..tp malang nya ak ngntok so ak tdo jela ats mto mse dorg sume bwk laju en...xthn ngntok a..hah..ni pic kami



ni la sg pertak..syg gile xandi...  :'(

 ni nme nye syuk..dak ngada2, yg sakat ak xhbs2.. nyebok je nk enter frame...

tgk a tu,posing xle blar..haha..

ijam! pe yg ko snap ni ijam?! kantoi ak pki jam odm ko..mrh ikyn...


 ni posing yg syuk tiru ak....ish...

 urm..yg blakang tu nga tgk fon tu..urm, xtau nme la...urm..sowi...lupe nk tny..

 ni kegilaan nmenya..

 amboi..bestnya andi...

 ni sume pn ak xknl..xtau nme pn...ni da nk alik da..

 2owg kat atas batu tu xsedar2 ag..owg nak alik dia nk andi ag..
yg ijam lag a! posing MAUT pny!

 ni la konvoi team

tgk a mke ijam xle blarr thn panas...haha...


finally, alik tu dorg singgah petronas cz ak xthn nak buang..dowg ajak g karok kat danau..tp ijam xjd cz nk bwk ak tros g sunway...
tq ijam cz bwk ak g sunway..xpe ak da blanje ko mcd en? wlupn ko mtk air je...
pling xle blar...de geng minah ni mkn ayam goreng spicy, ijam ckp ayam tu mcm menggoda...
haha
last2 dia beli gak ayam tu..haha..siot je ijam...
mkn pny mkn ak dpt msg, bpk ak bsing..haha..hbs mkn tros gerak a.
otw alik ke ampang, mak ai ujan lebat la wei! start kat PJ..
tapi smpai ampang ujan da benti..tp da nme ujan, mst de lopak air..
iot gile a ijam g lalu kat lopak air tu...woi! bsh baju ak pakcik!
the end of this hepy story..hurm..hepi ke? urm lantak a...
yg penting have fun!
cayunk ko baby ijam! love u la baby! ko mmg terbaik a!
pape pn best kua ngn team ko ijam...nxt time nk itot lg le ark?
lau ikyn kat sri iskandar a..hehe
bye..

0 doakan mika gemuk:

Post a Comment

LOVE

Daisypath Anniversary tickers