There was an error in this gadget

Wednesday, May 18, 2011

dating time!

Views
assalamualaikum
hah..ni cite, semalam punya
tak dapat nak update sebab i was too tired.
yela, tgu sampi kul 4 pagi nk tengok result.
tapi tak dapat2 sebab line bz..
so, semalam bangun awal pun try gak untuk  check..
tak dapat gak.
kua umah nak g mid jumpa iza, coz nak bagi saman dia.
result dia kena tahan.
sebab tak bayar saman.
tujuan utama nya yang tu ek..(jangan salah faham yerk)
dak GILA tu sampai dulu.
dari KOSAS, naik bus U26, sampai ke KLCC, then naik PUTRA smpi ke KL SENTRAL, finally..KTM ke MID.
sampai mid contact dak GILA tu.
coz nak cepat untuk jumpa member.kj kat JUSCO.
fetch him 1st then met her.
dak GILA ni dtg KL sbb dia nak konvo kat UiTM.
dapat cili SENTIL..
dia cubit saya! SAKIT LA! hah..kn da jerit.
wuhuuu..
THANKS!


nama dia yusuf la..hehe
kan u?

ala, 2 je? urm, other pic de kat dak GILA tu..
:)

pegi KL sentral beli shawl, then masing2 alik..
lega..
urusan da selesai.
alhamdulillah

0 doakan mika gemuk:

Post a Comment

LOVE

Daisypath Anniversary tickers