There was an error in this gadget

Friday, July 01, 2011

Views
hello peoples!
hey! im gonna story mory about my happy thursday with kecik!
yesterday i was too tired, so i cant update anything on my blog..
so now, i want to update more and more!
wow!

kecik invite me to follow her.
we WENT to LOWYAT!
cause she need to buy soo many things! for her lappy!
such as mouse pad,cooler fan, vaccum,keyboard cover
well that was the things that she buy at LOWYAT..
then we went to SG WANG, she need to find a shoes for her class.
and a pants.

we walk and walking then she want to go to VINCCI.
i know her taste of shoes..
then i called her..
hey! these is the good one dear!
why not you try it!
the green shoes really good!

JALAN punya JALAN.
perut takde la lapar sangat
tapi kecik yang lapar sangat sebab tak makan lagi
so pergi MCD!
argh! kami jumpa manager kami, cuma dia tak nampak kami je.
 jumpa lah pulak kak FIFI ni.
dia OTC that time..ada la pulak sorang RUNNER ni
mika macam kenal.
HANDSOME!
masa kami punya turn tu..
mamat tu pandang KAMI..
sebab dia kenal kecik.
1st thing i said to kak fifi
"KAK KAMI DATANG NAK MINTAK KERJA"
hahahaha..main2 je pun!
tapi mika tanya kak fifi siapa DIA.
sebab macam pernah tengok.
dia tunduk, mika nampak NAME TAG!
weeee~ kantoi! nama dah tau!
mika dok borak2 dengan kecik wei nama dia tu sama la macam krew yang SABAHAN tu..
oh god!
seyes comel mamat yang mika kenal dulu dengan mika jumpa semalam!
bukan comel!
tapi HANDSOME pun ada!
order pun da ambik.
tunggu runner siapkan.
then kami blarr.

kami cari seat kat belakang.
lepas tu borak dengan kecik kejap pasal mamat tu
cakap dengan kecik 
"wei nama dia sama la dengan SABAHAN tu"

kecik cakap la "memang sama, tapi bukan sebab mamat tu masuk kerja lepas kami berhenti"
pastu mika pun OHHHHH  jela.
tapi that time i couldnt remember what his name of that SABAHAN boy!
makan punya makan, tapi masih cuba nak try ingat balik nama tu..
sebab tak puas hati punya pasal..nak jugak ingat!
AHA! akhirnya ingat jugak!
mika panggil that boy nickname yang mika bagi
mula2 masuk kerja, bukan main diam..bila dia borak dengan ABG KHAIRUL.
wahhhhhh...bukan main rancak gituh!
sabah suma keluar!

mika tak berani nak tegur sangat mamat tu sebab muka dia comel! segan! pastu cam garang sikit!
oh ye! dah ada awek dah pun!
tapi tak lama lepas tu, kami jadi rapat.tapi dia biasanya mesti kena LOBBY
tapi dia pnggil saya apa? KECIK jugak. ish
kau ni...takada nama lain ke nak bagi dekat aku baa...

mika bukan suka kat mamat tu pun...suka tengok je..hehe sebab cute..
tapi semalam asyik tengok je...ewah2 kau ni mika!
hah! tapi seyes both of them are CUTE!
ni gambar kami kat mcd

 nyummy saya suka makan fries MCD! so buy me two of them!


 kecik paksa saya makan double cheze burger.
cheze dia dah buang tapi masih ada lagi melekat kat daging


tengok la the way i hold that burger!
nampak tu, cheze and pickel!
dulu saya suka makan BIGMAC..
tapi mesti request WITHOUT PICKELS AND CHEESE.


 im LOVIN it!

tengok siapa tu?
mamat belakang saya ke?
ehem2..


 korek lagi...!


kat LOWYAT ni..before SHOPPING!

the end! KECIK NAK NO DIA! hehe..gurau je..


0 doakan mika gemuk:

Post a Comment

LOVE

Daisypath Anniversary tickers