There was an error in this gadget

Friday, July 15, 2011

nge-DATE with ASHRAF

Views
assalamualaikum guys!
sorry quite long time i didnt update my belog
semalam mika penant sangat so cant update too much
story ni mika nak cerita pasal sorang ni yang very special in mylife
oh ye! mika tunggu dia!
mika chat dengan dia kat FB semalam.
the conversation tu mika yang mulakan
borak punya borak
sampai la dia tanya mika ada kat mana.
mika jawab mika ada kat umah shah alam
mika tanya la pulak kat dia, dia ada kat mana?
dia cakap nak keluar
mika tanya pergi mana?
dia cakap nak pergi seksyen 13..
mika cam dah pelik
mika cakap la kata ada kat JB..
tiba2 lak dia kata tu semalam tak semestinya harini...
then mika pun oh.......

but then dia cakap nak pergi damansara then baru pergi TTDI..
mika tanya datang TTDI nak buat apa?
dia cakap nak jumpa si bucuk..
and i was like "erkkkkkk...dia ni biar betul? dah la kat hidung aku ni ada jerawat.ish tak pelah ni peluang yang aku tunggu,!"

mika reply la...ok hati2 keluar..

dia nak ambik motor dia yang excident that day..
mika dok siap2.
tiba2 dapat msg from him
PLEASE CALL ME BACK.
mika call guna no celcom

then dapat cakap kejap je.
dia tanya nak ikut tak pergi damansara?
oh..mika pe lagi?
pantang diajak..
kompem ikut punya la..
dia naik motor je..
mika dah biasa..
so, tak kesah pun...

mika pe lagi tunggu punya tunggu dia pun dah sampai..
tapi oh!
tudung belum pakai lagi,..
kawan mika sempat lagi kacau dia...
ish korang ni
last2 dia blarr dari situ
then pergi isi minyak
minyak motor yang dia pakai wat sementara waktu
naik motor yang pelik tu agak pelik
dah nama pun pelik
motor tu style motor biasa, tapi macam scrambler..
ala motor yang nak naik bukit tu..
hah
cm gituh la..
 bawak punya bawak...
memang banyak kali ak la  bergurau kat atas motor sebenarnya
apatah lagi tang trafic light tengah merah
ish ada ke patut dia nak turun kan mika kat PJ!
eee!!!!! seyes dia da senget kan motor dia nak suruh mika turun..
oh no!
mika tahan dengan kaki kot!
bodoh nye mika!
dia cakap mika becok sangat..
ish...mestilah! dah setahun lebih saya tak jumpa awak!

oh..mika tak kapel dengan dia..
mika hanya kawan dia..
ye mika mengaku mika sayang dia.
dan dia....?
hanya dia saja yang tau.
dia dah ada GF...
tapi dia memang nak lepas kan GF dia.
GF dia yang taknak..

taknak la cerita pasal GF dia tu,
cam wat semak kat sini..
tu hal dorang

sampai damansara mika pelik..
pehal la dia datang tempat cam gini
kata repair motor..
tapi tempat tu macam nak beli motor kuasa besar.
yela...sebab biasa nye kan repair kat tempat2 kecik je..
tengok tempat tu nama MOFAZ..
dia kata motor ni famous...
betul ke?
hurm

mika pun terkejut gak dia naik motor merah tu..
alamak...aku dah la pki MS88..
nak naik motor cam gituh..
hurmmm...terkedu jap.

motor tu macam FZ...tapi lagi besar dari FZ.
agakla,, isi minyak RM10 pun macam tak full lagi kot..
hey, sayang, kamu silap la!
saya tau la no berapa and macam mana nak cakap dengan orang tu..
ish...
yela...saya budak kecik..
tak pe...
budak kecik yang comel...
hehehe

oh terPERASAN kejap...

lapar punya pasal...ajak dia pergi makan..
dia bawak makan kat padang jawa,dekat jugak la dengan shah alam.
habis makan borak lagi..
then baru balik umah...
ala..tu pun tak puas lagi la!
urm...siap ajak dia lepak kejap..
dia cakap nak jumpa zack...bf kepada zainatun adilah.
ala yang model tu..
mika pernah jumpa dorang tahun 2009 dulu.
before zainatun tu jadi model lagi.
but that time dia free hair.


weeeeee~
im so happy yesterday!
i've been waiting for that moment la sayang!

memang la..
kenapa la lampu tu tak merah ek...
cam cepat masa berlalu..
ish!
tak suka la!
thanks..
i hope to meet you again and again!
ye memang salah saya tak percaya kan awak..
dan buat keadaan kita tersepit macam sekarang..

tapi andai diberi peluang saya akan gunakan sebaiknya..
awak kena chicken pox pun saya tak takut nak dekat..sebab saya sayang awak!
tu je saya nak awak tau..

ok dah! akhir kata mika rindu dia sangat2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 doakan mika gemuk:

Post a Comment

LOVE

Daisypath Anniversary tickers