There was an error in this gadget

Sunday, August 21, 2011

Views

hey kamu kamu semua, hari ni mika sangatlah boring.
so, mika usha few belog.
ok senang cerita mika blogwalking for today.
blogger lain ada pembuka mereka, so mika pun nak jugak..
ok mika punya simple je tak cun mana pun.
mika try make it with my design as i do love sugar glider very very much lorh!
so trade mark mika nak pakai sugar glider boleh tak?
 mika buat guna adobe photoshop cs5
mika pun bukannya tau sangat bab mengEDIT ni.

well..budak baru belajar lah katakan.
kenapa mika pilih sugar glider?

ok jejom story mory jejap.
 masa mika overnite haritu dengan member
mika sempat singgah ke danau jap.
dari situ lah mika jumpa dengan my new kekasih hati a.k.a sugar glider
abang yang jual si dia ni lah dok bagi kat mika.
mula mula kawan mika si tuti ni yang pegang, mika tak berani
sebab dia kena gigit.
mika takut gak la..
last last dia melompat kat mika!
homai! dok diam jap.
tapi manja and sangat pandai la dia!
oh mika sangat terpikat!
tapi tapi tapi....
harganya sangat mahal!

so mika buat la pembuka mika guna my kekasih hati.
tapi tapi tapi
yang bertakhta di tangga teratas masih lagi ashraf
ok done!

0 doakan mika gemuk:

Post a Comment

LOVE

Daisypath Anniversary tickers