There was an error in this gadget

Sunday, November 06, 2011

its all about contact lens..

Views
assalamualaikum to all muslims..
ok..just now mika open mika punya belog..havent update such a long time...
once mika open, mika will review other belogs yang mika dah follow.if title dorang menarik..one of them belog cik epal. mika baca pasal Mata yang kita ada ni jaga lah elok-elok. Kalau rosak, celah mana nak cari mata baru?



mika baca pasal ni, semua fakta yang ditulis oleh cikepal totallly and 100% betul!
1st, abah mika marah sebab mika beli lens online, because it will cause damage to your eyes! bukan main marah lagi abah mika padahal mika baru beli lens tu, tapi terpaksa lah buang, sebab abah dah marah. mana kan tidak dia marah.

dia kata dia dah baca new straits times or the SUN la senang cerita, katanya ada keluar cerita pasal lens yang dijual kat internet and PASAR MALAM okie!

mika pun takboleh nak bantah pe yang abah dah cakap..ikut kan jela..
fakta tentang cikepal tulis kat belog tentang SOLUTION which is the best for lens ialah SOLO CARE..

mika memang guna SOLO CARE. dulu 1st time guna lens pakai COMPLETE. tapi lepastu tukar SOLO CARE.

mesti pelik pe bezanya kan?

SOLO CARE ni lebih soft molekulnya compare dengan other brands.
tak PERCAYA? cubalah sendiri!
kalau solution lain bila korang gosok lens tu rasa macam tak gentle n macam kesat sikit..
tapi SOLO CARE lain...

kalau tentang brand lens yang mika guna, sometimes mika beli ACUVUE, tapi hari tu de promotion.1kotak RM45! murah wwooooo! harga asal RM60.. ok what! ada 3pasang. oh jangan fikir bukan-bukan..mika beli kat kedai cermin mata okie...:)

tapi sekarang mika guna BAUNCHLOMB.. walaupun transparent tapi dia lebih kepada kebiruan warna lens tu..harga macam biasa RM20 sepasang.untuk 1kotak mika tak tahu la, sebab tak pernah beli 1kotak lagi.. cuma ACUVUE je pernah.

moral of this entry, mika sokong sesangat apa yang CIKEPAL tulis kat belog beliau..:)
to cikepal yang chumel and hot: thanks for the good information :)

0 doakan mika gemuk:

Post a Comment

LOVE

Daisypath Anniversary tickers