There was an error in this gadget

Saturday, December 17, 2011

apa itu TAWAS?

Views
Assalamualaikum
mika buat entry ni khas untuk warga blogger untuk SHARE kepada mereka yang tak tahu apa itu TAWAS..
TAWAS ni untuk baby yang baru lahir cepat-cepat apply ye sebelum usia menjelang SETAHUN!

KERAJAAN negeri SELANGOR banyak bagi bantuan dekat rakyat SELANGOR..
so kepada anak SELANGOR.. bersyukur lah..sebab negeri lain pun tak banyak bantuan macam negeri kita ni.
kepada sesiapa yang ada kenalan yang mempunyai bayi baru lahir tu bagi lah tau ye.


NAK TAHU MAKLUMAT LANJUT TENTANG TAWAS?
klik dekat sini    :    TAWAS
ada semua nya yang patut korang tahu. mana la tau de anak buah ke atau apa ke..
seperti biasa ada syarat-syarat! BACA DULU YE!



0 doakan mika gemuk:

Post a Comment

LOVE

Daisypath Anniversary tickers