There was an error in this gadget

Wednesday, January 04, 2012

what you understand about GEOTECHINICS?

Views


 assalamualikum guys.

mika nak cakap pasal geotechnics.

apa yang korang paham geotechnics ni?

nak tanya mika paham ke tak?

SEMESTINYA TAK PAHAM!
hahahaha


baru belajar tadi, semua nya pasal TANAH.

korang tahu TANAH ni datang dari mana?

bab tu mika main2 dalam kelas..hehe..

takpela soo will know bout that.


pendek kata, GEOTECHNICS a.k.a SOIL MECHANIC

hmmmm... LEC de kata tadi takdapat nak buat amali sebab they stil havent decided about our practical, so we cant do it.

nak tau kenapa dia cakap macam tu?

kami ada 17AMALI tapi kena discuss and need to choose 6practical test which is the best.

when we heard that...wahhhh! BANYAK gila..

ok tu jelah nak cerita

goodlouck ok to all student yang ambil DIPLOMA IN CIVIL ENGINEERING ok!




4 comments:

LOVE

Daisypath Anniversary tickers