There was an error in this gadget

Tuesday, May 17, 2011

yeah, a few photo from ahsan

Views
bawah ni few photos from ahsan. de yg tak upload.
cikit je sudah.
mls nk banyak2
wat semak je nt..hehe
photoshoot yg ni 1st time wat kt studio, aka located at villa wangsamas
well..
nek tren putra smpi ke sri rampai station.
and he pick me up when i reach there.
wow..besar umah dia..
cantik

 ^ baju yg di pakai dlm gambar ni adalah baju mase dtg.
tapi time ni nak alik...so amik la last one..
bknnya dekat nk dtg sne..aduh..
cm gini la bile da pnt.


 ni jubah yg dibeli.tak mahal pn..BERPATUTAN gituh..
haha
this is my 1st outfit yg di pakai..
shawl tu property of his wife.
so i borrowed from her.

ramai yg cakap gmbar ni da macam pengacara..
wah
btol ke meyh?
haha..
no la...takde bakat pn nak jadi pengacara.. 

 outfit yg ni lak adalah 2nd outfit.
tak bawak banyak baju cz leceh en naik public transport.
so outfit yg ni fully baju wife dia
termasok accessories.


 nice candle...haha..
org dalam tu je yg tak nice..

gambar ni de lak sorg photog ni komen, nak tunjuk diri tu kurus ke mika ui..
erk....
agak pelik..
tak lama pastu baru tau nape dia cakap gituh...
anda macam mana pun anda tetap comel Incik Baha..

 U MAY VISIT HIS FB PAGE
http://www.facebook.com/pages/Ahsan-Qureshi-Photography/110307485710360



0 doakan mika gemuk:

Post a Comment

LOVE

Daisypath Anniversary tickers