There was an error in this gadget

Tuesday, June 28, 2011

warehouse!

Views
hey! its me again1
ok entry ni mika nak review tempat warehouse yang mika pergi petang semalam dengan kakak mika.
semalam 26 june am i right peeps?
mika sangat mengantuk gila gila gila lah!
tidur kul 7 pagi sebab bergayut dengan dia

ok jom masuk pintu topik kita ni.
semalam mika gerak dari rumah pukul3 petang
sebab kat ampang hujan.
dah renyai baru kami gerak.
naik motor macam biasa.
paling mika tak suka kakak mika ni kalau bawak motor pergh macam bonggol kan dia pakai langgar je
sabar jela..
memang ngantuk gila..ada jugak lelap atas motor sekejap.

laluan kebiasaan kami untuk ke PJ mesti ikut federal.
tapi if mika nak balik shah alam, mika akan ikut situ jugak
cuma alternatif way if that time jem teruk, ikut depan sunway.
dan akan tembus ke tol batu3

tempat ni dekat dengan HQ P1.
belok je kiri then jalan terus
akan nampak 1 roundabout, then ambil pukul 3
terus jalan
tapi tengok sign board kecil kat situ de tulis kilang GDex belok kanan..jalan je terus!
bawah ni la tempat nya!

ingat lorong tandang ok!


ni kasut brand larrie.
 oh ye!
untuk formal shoes pun ada.
alain delon and crocodile.

yang ni pulak beg lappy..
tak banyak sangat...

yang ni jam tangan laki
de kulit and tali besi!
ops...
bukan antique please!
 harga ada yang smpai 500 pun boleh dapat bawah rm 169!

yang tu lah price untuk jam..
mana de price tag color2 seperti diatas tu.
itu lah harga dorang letak.

bawah ni luggage dorang jual
harga luar 200lebih untuk saiz ni
tapi yang semalam jual 99 je!

ni jam dinding, jam ni TAK ADA WARRANTY ok!
tapi yang brand punya..
harga kedai 80++ sampai ratus pun boleh ada..

argh1 this sport shoe i really want it! tapi saiz laki!
tension!
harga murah kot!





 if nak tengok harga dia kan...korang boleh save pic ni dulu,
then zoom..
tengok lah sendiri...

ini lah tempat nya..
mai pakat ramai2 gegar tempat ni.
tapi banyak barang laki
last sale sampai 3july ni!



0 doakan mika gemuk:

Post a Comment

LOVE

Daisypath Anniversary tickers