There was an error in this gadget

Saturday, June 25, 2011

family holiday vacation to taiping on december!

Views
yuhuuuuu peoples out there!
wooot wooot!
entry ni i made up special for them
gambar2 berikut gambar dorang kat taiping
eh korang, entah² ni kot tempat yang cik E ajak nak holiday kat taiping bulan 12 tahun ni?

mak asyik tanya bila cuti
aduh, how am i supposed to answer her question if i dont know when!
gambar² ni mika ambil dari firdaus jugak
bro, kau halal kan ek aku ciplak gambar ni untuk entry aku..
 vacation yang bawah ni mika tak tahu bila dorang pergi.
tapi seyes mika dah lama tak holiday.

last i went to holiday if im not mistaken around month of december year 2009
that time only my family went to Port Dickson.
menginap kat Hotel Lengend water chalet
tapi kami bukan yang atas air tu, 
kami stay kat SKYPOOL villa macam kondo
tapi ada private pool each unit
 ok sudah! back to our topic people!

 oh mika sangat suka kan pemandangan macam gini!
bila boleh dapat ek?


 ni mesti random pick ni..
tengok lah gelagat mereka semua!


 cik E with pasangan suami isteri (abg ijam and kak timah)
siapa yang shoot ni pun tak tahu lah, cuma mereka je yang tahu



cantik nya! nak pergi! tapi takut tak dapat join je nanti.. :(
firdaus and wahidah

ui pija ni ke tempat yang dalam planning dorang nak pergi taiping nanti?
ok lah, tata peeps!

0 doakan mika gemuk:

Post a Comment

LOVE

Daisypath Anniversary tickers