There was an error in this gadget

Tuesday, July 05, 2011

Nurul Elfira Loy balas KOMEN mika!

Views
assalamualaikum
oh, mika sangat la minat dengan Elfira ni..sebab suka dia ni comel orangnya.
ada la jugak tweet dia, tapi tak balas..
hurm
sedih SANGAT!
tapi positive thingking babe!
dia artis mesti la banyak tweet from her fans right?
so, kompem la mungkin dia sampai TAK terbaca.
ada lah 1 day ni mika on Facebook.
mika tengok home ada la keluar el punya!
mika komen la like as usual i did.
tapi tak sangka pulak yang EL balas komen mika!
wahhhh..tengok bawah ni..




El balas komen mika. macam tak PERCAYA je!
hahahaha..wuhuuuuu.
seronok gile!
sebab dia comel!
lepas tu dia kan artis..
yela...saja nak perasan kejap.
oh..EL salah sorang yang mika list as my family.. as her sister.
and! EL approve request tu! urm...
tapi ada je kot yang orang lain dia approve...
:)

 THANK YOU ELFIRA! 


0 doakan mika gemuk:

Post a Comment

LOVE

Daisypath Anniversary tickers