There was an error in this gadget

Saturday, July 30, 2011

tumpang lecturer.

Views
ni punya cerita petang semalam. Mika ada amali untuk survey, bAb tacHymetry, kami dah ketinggalan jauh SiKit. PatUtny buat 2in1, tapi puan jaz lupa nak bAgI lagI 1TaBLe f0r we to fill in. So, terPakSa la kena buat uNTuK stadia n0rmal bulan puasa pulak tu! Aduh. Tapi puan jaZ Lepaskan kami bALik awal. Pastu, tungGu kat f0yer jap nampak puan marliza our PA. so, mika and tUti cAkAp la bye puan. Pastu sempat lagI tanya yang mika nak tUmPAng dia unTuk bALik umah sewa.pastu puan cAkAP ok. Dulu puan ajar kami survey 1,tapi sekarang tak dah. On the way oN r0ad, kami sempat b0rak mAcAM2, sampaila keluar pasal nak m0h0n cuTi. Dia tanya kenapa n s0 oN la. Mika jawaB jeLa. Tapi tak sangka la pulak dia meny0k0ng. Wuhu! Welld0ne la puan! Ni yang wat saya sayang puan lebiH dari lectUrer2 Lain niyh. HaHahaha.

HaBis sudah terkeluar semua kep0y0an mika. K la. S0, s0wi lama sama tak menhupDate ini beL0g yang tak berapa nak rupa bel0g pun. Tata youalls. Muah muah muah la kat k0rang!

0 doakan mika gemuk:

Post a Comment

LOVE

Daisypath Anniversary tickers