There was an error in this gadget

Sunday, August 07, 2011

happy birtday to both of you SAYANGS!

Views
hello peeps! hey i'm very very sorry as i cant always update my blog..
ok! tak nak cakap english alrite!
8.8 birthday 2orang member mika ni.
wahhhh! cant wait for 12 midnight!
hehehee..
ops! tak main la baling tepung alrite!
bersepah rumah nanti!
ok birthday 19 ulang tahun kelahiran mereka
siapa mereka tu?
ok mereka ialah :


TUTI SYAZWANI (comel tak? love the way she smile. :)  )


amirul hakimi (pape je la,tak penting pun, yang penting niat nak wish)


 eh korang! mika nak korang tau mika sayang korang sangat2! tapi bertambah sayang kat kimi sikit sebab tolong bagi pinjam gamat that day sebab luka kat tangan tu dah habis berdenyut la tak tahan sakit punya pasal.

oh kimi! alot of thanks to you also sebab tolong beli kan air soya and tepung pelita!
oh mika sayang kimi macam................... KAWAN jela!
mika tak nak rapat sangat dengan kimi sebab im afraid of something.
urm something tu pe ek?
oh BIARLAH RAHSIA!
hehe..
mika tak kesah if kimi nampak mika ke or berselisih ke, tegur pun tak pe...
:) ok dude? love u muah muah la bro!

 untuk tuti pulak! babe i love u so much la syg! muah muah! kau sangat caring kalau member kau tak sihat or pape lah!

woi korang mika nak KEK!!!!!! please buy for me a cake..
tak nak cheese kek ok! tak SEDAP!


0 doakan mika gemuk:

Post a Comment

LOVE

Daisypath Anniversary tickers