There was an error in this gadget

Friday, September 23, 2011

MINGGU YANG MELETIHKAN

Views
ASSALAMUALAIKUM guys
ok harini hari pe? jumaat lah..
mika and the geng sangat2 lah penat.
you know what, kelas concrete batal! dah la 5jam, ok itu cerita semalam punya hal.
for today, untuk engineering survey kelas kami masih TERhutang 3amali!
homai! 1amali 3jam.
and done for 1 amali for today..samapi pukul 12 tngah hari ok!
seyez sangat kehausan and panas..walaupun kami dah pakai payung

few times puan jaz tanya 3org yang terpilih..of coz la yang menaip ni pun kena..
boleh lak puan petik nama..asiey, tanya macam2.
mana TBM? ok pastu nak wat pe pulak?
mika pun cari la BEARING 97darjah 21minit 15saat.
and press the HOLD button.shoot ke TBM1.
and soo on la..
tapi batu aras nye TAK NAMPAK! ok..please clear the cross hair and kasi jelas teropong..
DONE!
TAPI stil tak nampak..sebab batu aras tenggelam.

ok shoot je la kat kaki tripod.
and its done!ok mika lak suuh puan jaz check betul ke tak betul.then dia diam dia suruh our team yang lain check.

blar blar blar..akhirnya habis..
and now mika kat library sebab buat report untuk concrete technology yang stil tak siap lagi.!
hah dok cerita pasal concrete..punya lah bengang dengan lecterur ni!
last time buat amali.student tanya dia boleh bantai nak marah hanya sebab student tu kacau dia tengah borak kosong dengan other lecturer..

hoi! ingat kerajaan bayar gaji buta ke?
ok itu hal yang dia buat..yang lagi satu hal dah tau tak cukup equipment tak boleh ke gabung group?
aisey! tak bengang pulak mika!
lecturer yang asal take over our subject ni cuti bersalin.
diganti dengan puan liza, puan liza handle ok je..tapi bila puan yang sorang ni takeover our class, pergh!
nauzubilla!
berserabut.bila kami cakap elok2 marah kami..
ok diam jela jawabnya.

dah la kelas for maali survey kami kena ganti 6jam..
habis semua amali kena ujian alat sorang2 pulak tuh!
aduhai! lagi satu hal nak fikir!

belum masuk lagi projek IBS untuk dapatkan plan daripada engineer tu.
surat baru je emailkan semalam.and kena tunggu jela..
mechanics of structure pulak 1report kena buat, 1assignment lagi kena buat.

kenapalah berserabut sangat sem ni! ok dah la..makin sakit kepala dokmenaip benda yang menyakitkan hati..

wasalam.

0 doakan mika gemuk:

Post a Comment

LOVE

Daisypath Anniversary tickers