There was an error in this gadget

Wednesday, September 28, 2011

hari yang menyeronokkan!

Views
assalamualaikum..
yuhuuuuuu!
ok harini ada open house kat umah sewa kami.tapi kami keluar sebab nak tengok wayang..
harini gilerrrr bergambaq gituh!
ok mika share few photos je keyh..
story nye panjang..
ingat kan nak pergi sunway naik motor..
tapi malangnya, TAK TAU JALAN!
hahaha..so naik la teksi..
nak naik bas pulak paling bongok nye kami ni...dok baca je tulisan tu..akhir sekali bas tu baru jalan kami nampak SUNWAY..la! terlepas sudah bas nak pergi ke sunway!
hahah
tahan je la.! da lah panas sempat lagi beli buah!
hahahaha

sampai sunway pe lagi!
pergi keluarkan duit dulu...
oh
for sure mika tak balik rumah kompem takde duit
pinjam dulu duit tuti and bayar balik nanti..
heheh
sowiiiiiiiiii...

ok ni gambar kami

 hada dah boleh jadi model dah.

 kami di bowling sunway.kami suka snap2 picture!
thats our fav.

 buruk nya muka aku!



 kat B.O jejom try pape jela yang ada kat shop ni.

 tengok lah mereka makan memang nampak macam kebuluq..
ok, mika dah habis makan.kami kejar waktu untuk tengok wayang time!

 jelousnya tengok mereka..ok GERAK! movie TIME!

 SEMPAT LAGI TUH KAMI SNAP DLM toilet..

 msg siapa tu tuti? your bunny ek? hehehe

 kasutnya cantik2!



 rumah sewa kami ada buat open house..sowi ek tak invite..bukan kami yang buat.tapi lets eat 1st before kami jenjalan.



 shira pki wedges! mana aci! saya pun nak tinggi jugak!

sangap lah tu..eheheheheh

akhir sekali kami balik..mereka2 semua tidoq..
PENAT en..
kami pun kepenatan, and tidoq time..
oh before sleep..
of coz la mandi dulu! 

0 doakan mika gemuk:

Post a Comment

LOVE

Daisypath Anniversary tickers