There was an error in this gadget

Wednesday, October 05, 2011

report for slump test

Views
hello guys! ok tomorrow report for slump test will be sumbit..
for compacting test suhaila yang buat.
mika buat slump test..
untuk uji kaji for concrete tu suitable for construction ke tak,
wanna see it?
ok mika masukkn.


gaulkan dulu simen,pasir dan aggregate dgn kadar nisbah 1:2:4 x 2
stage 2: add water 0.62 x 2 dan gaul sampai sebati

 ukur tinggi kon dan masukkan aggregate semua tu dengan layer by layer.

esok punya report kena la print kat bawah sebab ink dah habis! ok now i need to study for mechanic of structures! pergh gila la memang tak paham part2 yang dah belakang2 nih..
oh assignment for IBS pun belum siap lagi sebab takde masa lagi nak jumpa engineer tu..
assignment survey pun baru dapat semalam and kena lah buat cepat..
report for survey pun entah apa cerita lah..tapi for sure jumaat ni kena hantar..
and jumaat ni pulak kami kena melawat site..dijadualkan habis tengahhari..
kompem penat la!

setakat amalai tengah padang pun gila penat!
oh yeah! on friday wish me luck for ujian alat untuk survey...nervous meyh..! hope dapat buat dalam tempoh masa 10minit taksilap mika..


0 doakan mika gemuk:

Post a Comment

LOVE

Daisypath Anniversary tickers