There was an error in this gadget

Wednesday, October 05, 2011

dilanda kemarahan

Views
harini sangat lah dilanda kemarahan yang teramat dan juga bengang senang cerita!
today class 8-9pg..gap 5jam...
hujan lebat turun but then hujan dah berhenti..so kami pun kena la pergi gak!.
sampai je luar pagar! jumpa budak2 kelas, harini kelas batal! shit lah!
sangat lah bengang! ok sabaq lagi mika ui...
tapi mika and hada pergi ke giant sebab nak pergi ATM bank islam..
sebab tepon orang bank dia cakap kena reset balik..tapi dia tak cakap pun dah reset tu kena daftar before 12midnight!

aduh!sabaq jela! tadi pergi dah masuk kan pin..
and forgot password apa semualah! tapi tetap tak boleh masuk!
sekarang kena tunggu hada bangun sebab nak pergi giant balik!
orang semalam cakap dah reset akaun tu, mika kena daftar balik, and clik 1st time login!
bila tepon orang bank lagi, orang lain yang jawab, tapi dia cakap lain! aiya!!!!!!!!!!!!!!!!
bengang bengang bengang!
menyusahkan betul la!!!!!!!!

0 doakan mika gemuk:

Post a Comment

LOVE

Daisypath Anniversary tickers