There was an error in this gadget

Wednesday, December 07, 2011

KL SENTRAL dengan kakak.

Views
harini berjalan dengan kakak ke KL sentral motif hanya nak temankan dia temankan member dia pergi tengok rumah sewa kat abdullah hukum
siapa orang MIDVALLEY? oh, forsure memang tau punya apartment abdullah hukum tu kat mana..
dah nama temankan kakak, so tambang semua mintak dia la..my ATM..hehe..
tapi dah tak reti nak naik LRT ni, dorang dah update sistem..
dulu pakai tiket. sekarang pakai token meyh..
ok token tu macam syiling tapi ni plastik punya..
kalau nak pergi tu kena touch je token tu..wah..ala2 macam Touch N Go..
tapi bila dah sampai ke destinasi tu, kena masuk token tu macam tabung..
macam2 konsep ada..
ni lah tokennya!
jemput2 tengok..



sampai KL sentral je terus pergi MCD,alahai perut ni kosong...jumpa kawan kakak, dia invite makan dia punya fries.. pergh! memang salah orang la dia pelawa, pe lagi habis kot!
pe kena pulak time PERUT DAH BUAT LAGU SENDIRI..
habis je makan terus gerak ke putra, beli lagi token untuk ke abdullah hukum..
nak beli kat kaunter pun ramai, kat mesin self service pn ramai..nak tak nak beratur jelah
dalam beratur tu sambil tangan asyik dok menaip message. (sambil message kawan ku ayie)

tiba-tiba orang pakistan rasanya, dia mintak tolong mika belikan sebab tak tahu guna..
wah......gelabah jugak sebab tak reti sebenarnya..
masa kat KLCC tu tahu guna
tapi bila orang tu tanya tak tahu guna bila nak change kuantiti tu..
tapi 1st macam biasa la tanya station mana and so on..
nasib baik kawan kakak ada, dia tolong change kuantiti tu..

ohhhhh...barulah tau macam mana nak tukar...
MALU nya!
tapi nevermind la..
asal cepat settle kan orang tu punya, kami pun cepat lah beli..
oh REZEKI.. kawan kakak belanja tambang..
mesti dalam hati kakak mika berbisik..JIMAT duit aku..hehehe

tengah tunggu tren tu, bincang punya bincang sebenarnya kena naik KTM ke mid..tapi dah check in ke putra nak buat macam mana..
tapi tak pela. nak naik ktm kena tunggu lama, dengan ramai orang lagi..so LUPAKAN YANG LAIN.
TRY je la...sampai 3tren kiteorang lepaskan.
naik tren sampai je abdullah hukum, mak ai! punya lah jauh nak menapak.
sampai kaki melecet jugak..
tapi penat sebenarnya, akhirnya balik tu naik bas sampai ke stesen abdullah hukum..tapi dari situ straight away to KLCC.

sampaikan sanggup menolak kawan kakak yang nak belanja makan.
ok, tak larat nak berjalan dah.
sampai KLCC kakak nak aunty anne, dari haritu asyik nak je..
tapi tak dapat gak tadi sebab! RAMAI GILA!
hahhaa
padan muka..(jahat gila mika)

balik dengan perut yang lapar.. TERBAIK!

0 doakan mika gemuk:

Post a Comment

LOVE

Daisypath Anniversary tickers