There was an error in this gadget

Monday, January 23, 2012

fenomena SAYS melanda!

Views
assalamualaikum semua
ok mika nak share pasal tabung online lagi..wahhh
ingatkan ada nuffnang je, oh nuffnang susah sikit nak naik.churpchurp? urm....boleh la...

SAYS?! fuyyo! awesome la! sebab tak macam churpchurp, sebab churp de yang per deal kan?
tapi yang ni semuanya PER CLICK THATS special bout SAYS!
so nak jugak ke?

yang paling best login guna FACEBOOK je kengkawan ui..SENANG BUKAN?
why not korang try yang ni pulak..

notes: cik lyssa faizureen ala yang blogger comel tu pun guna says sebagai salah satu income dia jugak taw!

SELAMAT MENCUBA




3 comments:

  1. ehh , thu pulak dia ekk ? Lyss pun baru je berjinak2 .. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mst la tau cik lyssa...mika pn bru je lg..tp alhamdulillah la, lg cepat nek dr churp2 n nuffnang.... :)

      Delete

LOVE

Daisypath Anniversary tickers