There was an error in this gadget

Friday, January 20, 2012

maaf lama tak update

Views
assalamualaikum
hai semua mika mintak maaf sebab dah lama tak update, bussy dengan presentation and demam lagi
demam sangat tinggi ok suhu badan
semalam berdegil pergi kelas jugak walaupun jalan macam nenek2 sibongkok....
dalam kelas highway engineering tetiba badan menggigil padahal dalam kelas LK, yang hanya ada kipas sahaja
entah kenapa terasa sejuk sesangat

kelmarin kena cucuk kat bontot untuk kurang kan suhu yang 39, and masuk air.
semalam pulak kena cucuk lagi masuk air dua belah tangan, tapi tangan sebelah kanan tak dapat sebab urat dah bengkak kebiruan sangat.
akhirnya naik ambulan sebab maybe suspek denggi
sampai hospital check darah n urine akhirnya ada jangkitan
dah masuk wad, tapi mika sign surat nak tukar, sebab hospital tengku ampuan rahimah tu buat mika tak selesa. mika transfer ke hospital ampang

nak transfer air kat tangan kena dibukak. sampai hospital kena cucuk lagi, sabar jela.
air kencing diambil and darah, akhirnya tunggu berjam, result dah keluar,
dalam darah ada jangkitan and kencing jugak.

harini mika tengok berita Tv3 arwah izwan pilus meninggal sebab jangkitan kuman dalam darah.
sebenarnya nak diikutkan mika tak dibenarkan keluar hospital sebab perlukan pemerhatian.
bukan sebab takut jarum pe..eh mika tengok kot dorang cucuk mika macam mana.cuma tak tahan dengan suhu yang terlalu sejuk.
AL-FATIHAH buat arwah izwan pilus..SEMOGA rohnya dicucuri rahmat

and i do hope mika cepat sembuh sebab dah 5hari mika menahan sakit.
wasalam.


ni pula kat hospital ampang minta tukar pada hari yang sama, kena cucuk lagi



 senyum walaupun sakit.
(sebelah kiri kena cucuk kat hospital klang)


air dah nak habis so macam darah kena sedut la.





0 doakan mika gemuk:

Post a Comment

LOVE

Daisypath Anniversary tickers