There was an error in this gadget

Wednesday, February 22, 2012

#wordless wednesday

Views


assalamualaikum semua
sekarang dah pukul 930pg waktu kat melbourne.
kat malaysia pukul 630pg.

mika cuma nak share je sedih ni.
dah 2hari dia tak hantar msg.
mika sekarang jauh sikit dengan dia so mika amat memerlukan msg dari dia.
mika tak mintak duit atau harta.
CUMA MSG 1 je utk sehari dah cukup memadai.

mika banyak fikir pasal praktikal, quiz yang mika kena hadap bila balik malaysia nanti.
abang dia kahwin, even kakak ipar dia boleh je online guna fon, orite mmg dia takboleh on9 guna fon
tapi msg 1 pn takde..
mika tak demand untuk mintak dia hantar msg dekat no 614 lyca,
even dah buat roaming, orang malaysia tak boleh col no mika mesti out of coverage

mika kat malaysia sepanjang pakai fon since dari sekolah rendah, takpernah sekali pun topup rm30!
tapi kat sini topu AUD10 kalau kali kan dengan rate malaysia $1= rm3.26
korang kali kan la, sanggup ke tak sanggup.

nak jugak dengar suara dia walaupun sekejap dah cukup.
ye, macam mika bagi tau tadi, tak boleh terima pape panggilan dari malaysia pun even mika stil pakai 017 maxis.
tapi since mika dah safely landed dah tak jad hotlink dah tukar jadi YES OPTUS

dia pun dah janji dengan mika, tapi bila janji tak ditepati mika tak boleh terima kot.
sowi la, mika dah banyak makan janji kosong.
so mika dah MUAK
seperti yang mika dah janji kat dia yang mika akan beli kan something, mika tetap akan bagi.

mika tak harapkan pape. bila mika fikir balik mika dah buat keputusan mungkin dia kapel dengan mika hanya menyeksa dia,
mika sibuk mika tak suka orang tunggu mika.
biarlah dia dengan hidup dia.
memang betul kata awak ashraf, (sayang tu biar lah datang dari hati bukan dari mulut) tapi layanan yang saya dapat dari sesiapa saya ingat sampai ke harini. cuma 1 je, kita putus bukan sebab saya. seperti yang saya kata salah semua. (awak,saya dan kawan awak)

mika anggap mika dah putus dengan dia, and if he truely love me dia tau la pe nak buat.
pada mika AMATLAH perlu MSG GUDMOWNINK tu.
tapi memang remeh dipandang dari mata orang lain.
takpelah mulut korang nak mengata mika. mika tak kesah.
yang penting mika terluah semua nye dekat sini.


oklah mika nak bersiap nak berjalan dengan dorang semua..
have a nice day peeps... :')

2 comments:

  1. cinta itu susah nak disimpulkan.tapi kena tabah.yup maybe readers ini dah lama x jatuh cinta but as pendapat setiap yang dia lakukan mesti bersebab so as human kita kena laa redha dan mana taw cik mika tak tahu lagi keadaan dia kat malaysia tabah ok ;0

    ReplyDelete
    Replies
    1. mika tau keadaan bz dgn wedding abg dy, tapi setiap pagi dy bgn mst anta msg, mika tgu msg dy sepanjang hari sampailah mika nak tidur, tapi nthla..tp snce mika kat cni dy lupe semuanye..wlupun mika berkasar tapi mika masih tunggu sampailah semalam..tipu lah lau mika kata sebelum tidur mika xnangis..

      Delete

LOVE

Daisypath Anniversary tickers