There was an error in this gadget

Tuesday, February 21, 2012

Views

malas nak update belog sebab penat kan.

.mika de kat melbourne sekarang, asyik keluar je, semalam baru pergi city berdua je dengan kakak, makngah de kelas, pakngah kerja.balquis camping, and yang lain sekolah balik pukul 3lbh.. 

so nak tak nak kena jugak la pergi sebab nak explore kan..

dari reservoir station nak balik ke rumah tu memang tak ingat jalan sebab aunty yang hantar ke station tapi balik? 
we dicided to walk, tapi singgah kejap satu kedai murah ni nak cari stokin, 

and dapat jugak so alang2 menyeluk pekasam dah mat salleh tu ajak borak2, so mika borak2 and tanya jalan ke yarra. jauh jugak jalan.tapi takpe..

pengalaman..ok guys..

mika takdapat nak text sape2 sangat while im stil here, sepanjang ada kat sini mika fikir macam2, dok fikir quiz geotechnics yang mika xphm2. tempat praktikal lagi.hmmm kla tu  je nak kongsi,

 LAsT BUT NOT LEAST! SONOK KAT SINI! tapi ettap mau balik malaysia ok!

WASALAM.

0 doakan mika gemuk:

Post a Comment

LOVE

Daisypath Anniversary tickers