There was an error in this gadget

Friday, May 11, 2012

alahai si PENING lalat

Views
Assalamualaikum.
Eh kenapa pening pulak aku ni?
Aku pening dok fikir transport nak pergi PRAKTIKAL ni!
Macam mana ni?!!!!!
Mak beli lah kereta!!!!  duit zakat yang aku susah payah dapat kan tu masih TAKTERGUNA lagi..
or else aku beli phone baru je! huh! geram gila ni!
kalau korang nak simpan duit untuk beli phone baru untuk ganti phone yang rosak atau duit tu simpan kalau2 mak beli kereta so duit tu boleh guna bayar monthly duit kereta..?


OR 


0 doakan mika gemuk:

Post a Comment

LOVE

Daisypath Anniversary tickers