There was an error in this gadget

Tuesday, May 15, 2012

PADDLE pop!

Views

 Salam... Duduk punya duduk dekat rumah ni, mulut rasa nak mengunyah je. You know what, rasa macam nak mamam ice-cream LoL! my favourite ice-cream? hehe... PADDLE POP rainbow! yummy! yang dalam gambar tu pun sedap sebab coklat. That day panas sangat tekak pun HAUS, jalan punya jalan dekat city nampak satu kedai so singgah kejap beli topup for Lyca Mobile and ice-cream. emmmmm, sedapnya!
ok lah itu je nak update sebab tiba-tiba teringin nak ice-cream rainbow. :(

0 doakan mika gemuk:

Post a Comment

LOVE

Daisypath Anniversary tickers