There was an error in this gadget

Wednesday, May 16, 2012

Wordless wednesday | Ubat batuk

Views
Assalamualaikum semua.
Harini update pasal ubat batuk SEBAB kawan aku dua orang batuk. But now I don't know if they're fully recovered from their cough. For sure, ramai tak suka makan ubat batuk because of rasa yang TAK SEDAP! kan? kan? sama lah dengan aku ni yang tak suka..tapi aku akan makan bila aku susah sangat nak tidur. hehe.
2 minggu aku batuk and malas sesangat nak pergi klinik sebab tunggu lama. So, I decided went to Guardian that day, aku beli aku cari yang MURAH dan yang paling penting rasanya SEDAP! 


WOODS' aku beli dekat Guardian 1paket RM1 sahaja. Rasa? sedap gila macam limau ais gitu..
Yang sebelah tu ubat batuk jenis pil. Senang telan je.. kat Guardian pun ada yang pil yang aku jumpa brand Hurix. Yang pil sebelah kanan tu ubat dari klinik.. So, which 1 pilihan hati?
Pilihan ditangan SENDIRI. :) wasalam

0 doakan mika gemuk:

Post a Comment

LOVE

Daisypath Anniversary tickers