There was an error in this gadget

Sunday, May 06, 2012

semester 3 habis!

Views

salam semua..
happy sebab sem 3 dah habis! fuh lega..tapi belum fully merdeka ok! sebab masih ada lagi 3 sem,
sem 4 mika praktikal dekat ukay perdana
hah! kenapa mika suka sem 3 habis.. oh of coz la tak tahan yang teramat sangat duduk rumah sewa..
hai macam-macam hal!

cerita pasal sem 4 ni..alahai..transport pulak takde! macam mana ni?
hai cik abang takde ke nak hantar cik adik ni nak pergi praktikal? hehe..
eleh, bajet ayat goda lah tu..tuih..

dok menanti nenek janji nak beli kereta masa kes banjir lumpur haritu..
sebab nya? sebab kereta kancil tu habis berlumpur..
semalam mak bagi tau kereta tu dah jual..
baru-baru ni pulak hujan mak ai lebat yang amat..air naik lagi meyh sampai dekat garaj kereta rumah nenek..
dalam hati cakap "memang takkan beli kereta la macam ni sebab asal hujan je air naik, mampus!"

1 hal lagi, mika nak cari kerja tapi kaki ni malas nak berjalan.alahai.. pemalasnya aku.
rancang nak beli kereta 2ndhand je. sebab planning sem5 nanti taknak dok umah sewa..macam2 hal..serabut kepala.. dah siap cakap dengan mak beli kereta 2nd je sudah, yg penting! save minyak n monthly tak banyak keluar duit, viva pun ok..hai mesti mau jimat marr.. aku nak ulang alik...mampus kalau ulang alik habis rm50 cam air je.

pape pun harap dipermudahkan segala urusan..


0 doakan mika gemuk:

Post a Comment

LOVE

Daisypath Anniversary tickers