There was an error in this gadget

Thursday, March 15, 2012

Part 2: Reservoir, Melbourne Victoria

Views
salam semua..ok mika sambung ye story mory pasal victoria..
mika cerita tempat jelah ye..nak story semua mika 12hari kat sana..memang sampai bila pun tak habis..
korang forsure malas en nak baxa entry panjang2

ok guys! jommm!
ni rumah makcik mika yang tinggal kat sana masa mika sampai sana..



time nih mika baru sampai and sejuk sebenarnya pas mandi terus keluar haha.dengan seluar yang tak berapa nak panjang, baju pendek lagi.
tu umairah ye..




time ni kami nak pergi tengok kangaroo jalan agak jauh sikit ye..



 dah sampai kat pintu dia! tara!!!!



anak kangaroo makan..comel sangat sumpah tak nyesal pergi sini!
merata kangaroo korang boleh nampak. makanan dia kena beli ye, takingat lak bape..
macam korang jumpa kucing tepi jalan merata tu, macam tu lah kangaroo kat dalam tu dorang biarkan macam tu, dorang lepas kan..yang dah kenyang tu akan nampak macam bawah ni..



 yang baju merah tu amani, dia takur kangaroo..hehe.. 





mika dapat pegang koala tapi kena tunggu pukul 2 seingat mika untuk koala show.



 banyak kan kangaroo? semua lapar2..


 next we went to freedom geelong..


 tunggu bay cruise geelong datang.


 balquis menghayati..hehe


 ok kat sini korang boleh naik heli orite..bayar $20


 amani tak sabar nak swimming..
ok jom bawak dia pergi pool..


 korang nampak yangbelakang tu/ itu pun pool orite, tapi dari air laut, sangat besar!
yang depan tu swimming pool clorine punya.. FREE ok!


 hah malam sudah? ok pergi tengok penguin pulak, jalan punya jalan eh, limosim la! wah.....dapat tengok dekat2 lagi tuh!


 tara! penguin! kenapa gelap? sebab NO WHITE LIGHT! memang dilarang sama sekali! NO NO NO!


jom balik...ramai memancing malam2 ni..ikan dia? BESAR2 meyh!



0 doakan mika gemuk:

Post a Comment

LOVE

Daisypath Anniversary tickers