There was an error in this gadget

Wednesday, September 12, 2012

Bila si dia melepaskan aku pergi

Views
Assalamualaikum.
harini duduk office sorang-sorang sambil mecari harga untuk mozek, nak pulak tu harga murah memang payah aku nak dapat..range harga yang aku dapat pun RM2.70-RM4 untuk SEKEPING.

ok aku bukan nak story pasal tu.

aku nak luahkan pasal diri aku. siapa nak baca boleh baca taknak baca GET OUT.. :)




aku putus dengan Mr. A bila dah putus hidup aku macam tak tentu arah, tapi takde lah sampai macam nak bunuh diri..hehe.. aku cari penyelesaian lain dengan berkongsi cerita pergi jumpa kawan aku yang mana FREE.

then aku story mory, masa aku baru putus awal bulan puasa, tiba-tiba Mr.Y ni muncul balik. Selepas aku dah buat Mr.Y ni kecewa sebab aku tolak dia punya Kapel tu.

Yang sebenarnya aku tolak pun sebab kawan dia. Mr. B ni so, aku buat keputusan untuk tak contact dua-dua orang ni..

Selepas hampir setahun aku rasa Mr.Y cari aku balik, tapi aku dah delete no dia. hehe (jahat kan aku), sebab aku delete sebab aku taknak lah buat dia makin sakit hati dengan aku lagi. Orangnya baik, dan tak buat salah dengan aku..

Selepas dia cari aku balik kami contact macam biasa, kebetulan aku PERLUKAN SOMEONE TO TALK WITH. So satu hari tu aku jumpa Anip kat Taman Melati,KL balik tu aku terus jumpa Mr.Y ni. Itulah 1st met kami BERTEMU KEMBALI, chewaaah..

Lama-lama contact kami makin rapat, so sendiri faham lah. Bukan niat aku mencari pengganti terlalu cepat.

Pernak korang tengok ayat:

"PEREMPUAN SENANG SAYANG LELAKI,TAPI SUSAH UNTUK TERIMA LELAKI YANG SAMA TU BALIK DAN LELAKI SENANG UNTUK MELEPASKAN TAPI MUDAH MENYESAL DAN NAK DITERIMA BALIK"

Aku sayang mereka berdua ni, Mr.Y and Mr. A tapi aku taknak kecewakan Mr.Y untuk kali ke2, sebab aku taknak benda yang terjadi masa lepas tu aku ulang balik kesilapan aku. Lagi pun Mr.A dah sia-siakan sayang yang aku bagi kat dia selama 9Bulan kami kapel.

Maaf ye, bila di tanya oleh Mr.Y aku ni kapel memang niat untuk kahwin ke?
aku jawab YA, sebabnya aku taknak lah tukar-tukar pasangan walaupun orang kata kau terlalu muda untuk fikir soal kahwin, tapi TAK SALAH KAN? tapi kita mampu merancang ALLAH yang tentukan.

Jodoh kami tak panjang (Mr.A) sebab-sebab tertentu. Jadi aku bukan nya beralih arah, aku tak mintak untuk sayang orang tapi kunfayakun.

Aku bukan jenis suka mainkan perasaan orang ye! SO, now aku selalu dengan Mr.Y de jodoh, adalah. tapi Kawan je ok.. :)

0 doakan mika gemuk:

Post a Comment

LOVE

Daisypath Anniversary tickers