There was an error in this gadget

Saturday, August 18, 2012

bila HUJUNG bulan PUASA yang menguji KESABARAN

Views
Assalamualaikum

Lama sangat aku tak update pape kat sini.

Bukan pe aku cuma takde mood nak tulis pape buat masa sekarang. Sebab aku baru putus lagi dengan dia..

Ok, back to our topic.

Kenapa aku kata hujung bulan puasa ni MENGUJI kesabaran aku?
ok begini al-kisahnya!

That day aku on the way balik rumah ikut MRR2 well siapa duduk KL mesti tau highway tu jemmm GILA!
aku ada di lorong PALING KIRI, sebab aku malas nak mencelah KE KIRI bila dah nak sampai di FLAMINGO.

So, from ukay perdana keluar simpang terus aku amik side kiri, tapi maklumlah orang MALAYSIA ni taksemua nya ada sopan santun kat jalan raya..
GUNA LORONG KECEMASAN pun boleh jem tau! sebelah aku (lorong tengah) ada lori besar.
punya aku tengah dok pikir dalam kereta tiba2 ada orang KETUK kereta aku. ewah kau! BIADAP NYA KAU BANG!

boleh kau jerit tengah jalan suruh aku ketepi, eh aku masih ada dalam line atau lorong aku! suka suki hati mak bapak kau je, kau ingat JALAN BAPAK KAU ke?! 

kau naik motor patut kau boleh agak kau boleh celah ke tak! 

SIAPA AJAR KAU ADAB KETUK KERETA ORANG KAT HIGHWAY? 

nasib la aku boleh bersabar, kalau aku bukak tingkap time tu pompuan BADAN BESAR yang kau bawak tu sekali AKU MAKI.BUKAN KAU JE AKU MAKI.. 

nasib aku sabar walaupun aku tengah TAKDE MOOD TIME TU.

p/s : kepada orang yang bawak MOTOR tu please la ye, jaga adab anda dijalan raya. kalau tak boleh celah, tukar la lorong awal2 ye.. NEXT TIME kalau aku jumpa lagi orang SPESIS macam ni, aku tak teragak2 dah ye nak keluar pape perkataan yang TAK PATUT keluar.

0 doakan mika gemuk:

Post a Comment

LOVE

Daisypath Anniversary tickers