There was an error in this gadget

Thursday, June 23, 2011

apakah erti kawan pada kau?

Views
assalamualaikum
entry baru lagi!
hah mika nak story pasal sorang ni
mika bukannya apala
kadang2 mika terfikir apa salah mika kat dia sampai mika punya add pun dia TAK APROVE.
please la, kau bukan hot stuf pun bro
tapi aku tak paham la dengan kau,
seyes aku sangat tak paham.
dulu kau rapat dengan aku bro
tapi macam gini kau buat aku sekarang
kau dengan mudah boleh dengar cakap kawan kau tu
perbualan kau dengan member aku dulu
memang aku sangat2 terkejut dan tak sangka itu adalah KAU
aku hormat kau bro
tapi belakang aku, kau kutuk aku sampai tak ingat dunia!
kat kawan aku pulak tu
yang kau tersangat pandai tu kenapa lah
terang2 member aku col kau guna no aku
kompem la aku ada kat situ
siap loudspeaker

aku agak malu sebab yang lain pun ada, tapi aku syukur sebab memang aku dah agak kau ni memang jenis tak BOLEH PAKAI
orang yang belajar kat MESIR pun kurang nak guna bahasa perantaraan ANA ANTE.
aku bukan nak cakap apa la
tapi SUMPAH MEREMANG BULU AKU
aku tau kau student KOLEJ ISLAM.
tapi yang aku sungguh tak paham dengan mudah kau percaya cakap kawan baik kau
wahhhhhhh
aku kapel untuk seronok ye?
wahhh, kau fikir aku apa? kau cakap kawan kau boleh tafsir orang dengan tepat?
kau salah!
kau nilai benda tu dulu sebelum kau nak cakap buruk tentang aku kat kawan aku yang baru aku kenal!
kau orang yang lama aku kenal
tapi kau burukkan aku
wahwahwah...
sungguh cantik budi pekerti kau
masa aku putus sekejap kau mintak kapel kat aku
kau kena fikir la, ingat petik jari je aku dengan mudah nak terima kau?
aku bukan jenis nak kapel dengan orang sebab duit
dan aku kapel bukan nak seronok la
kau salah!
tolong fikir la sebelum cakap pasal aku
aku kapel untuk seronok kan kau cakap? 
bagi aku sebab kenapa aku tak terima kau je terus time kau mintak kapel dulu?
kau kawan aku bro
tapi mulut kau mengumpat pasal orang
memang mengalahkan PEREMPUAN la
aku ada sebab kenapa aku tak boleh terima kau
kerana kau percaya cakap kawan kau
aku dah faham nilai persahabatan tu pada kau.
memang kau cakap kat member aku
"ana takde niat nak burukkan tentang dia kat ante, memang ana mengaku ana memang sayang kan dia pernah mintak kapel"

bro, statement kau tu sampai sekarang aku ingat lagi
plus, orang fikir lain dengan semua yang kau cakap
kau nak orang pandang kau dengan seorang yang baik
tapi salah.
macam tu jugak tafsiran kawan kau tentang aku!


yang kau mention pasal dura tau, sebab kau nak luah kan pun kau cakap kat dia dulu kan?
sebelum kau cakap kat aku.

(nama2 terpaksa cut and yang takde gambar adalah orangnya)

apakah erti kawan pada kau?
aku tak terima kau, kau makan cakap kawan kau.
pape jela bro.
wasalam.



0 doakan mika gemuk:

Post a Comment

LOVE

Daisypath Anniversary tickers