There was an error in this gadget

Saturday, June 25, 2011

last wedding shoot in our big family

Views
assalamualaikum
entry for today its all about last shoot wedding in our big family
mika tak tahu lah kenapa nak buat entry ni
mika ambil gambar ni from my cousin FB
but i guess my uncle yang shoot untuk gambar bawah ni.
located at maktab penjara kajang
tak jauh dari rumah pengantin
dekat sangat!
time ni dorang shoot dah nak senja
gambar ni lama dah.
tapi baru tetiba macam nak update about this

padang ni ada kat bawah
kami yang lain mengemas kat dalam dewan, ankat kerusi, sampah semua lah!
fuh! seyes penat sangat!
siapakah yang akan kahwin selepas abang ijam?
tiada siapa yang tahu
gambar bawah ni mika rasa dorang nak close shoot agaknya.


from left : haziq,firdaus.halim manap,khaleda (the small girl), nizam, fatimah



bawah ni pulak my uncle yang baju merah tu tengah pegang flash ayah kepada pija
oh mika sangat lah tidak rajin untuk turun dekat bawah sebab nak settlekan benda² kat dalam dewan
yang baju putih tu also my uncle what we call him by the name of CIK E
time ni mungkin mika dah balik rumah rasanya.




hah! tapi gambar bawah ni mika sempat la view dari jauh
akhirnya ada jugak part yang boleh view kan?




tapi shoot wedding yang bawah ni pulak shoot kat LUMUT 
pengantin perempuan punya rumah.
dorang dah dapat anak dah.




LASTLY, photographer yang terlibat dalam wedding shoot ni adalah:

NAZRI ABDUL MANAP (cik E)

dan 

FIRDAUS ADAM





kalau rajin TERJAH LAH mereka..ADD dulu okeyh?

0 doakan mika gemuk:

Post a Comment

LOVE

Daisypath Anniversary tickers