There was an error in this gadget

Friday, June 10, 2011

bila aku INGAT masa tu

Views
assalamualaikum
entri yang ni mika nak story pasal kisah mika yang sangat mika taksuka ingat
TAPI tadi dalam Wanita Hari Ini (WHI)
hurm..pengakhir segmen, petua taknak NYANYOK.
seniwati MARIANI cakap selalu baca surah ALMULK.
mika tak boleh nak ingat benda yang lepas
sebab cukup wat mika sakit hati yang tak terhingga!
serius mika baru lupakan orang bangsat macam tu
kerana orang macam ini la..mika trauma untuk SAYANG orang


astagfirullah
mika sabar dengan semua ni
mika mengaku mika memang suka keluar.
tak kira la laki atau pun perempuan
even walaupun berdua.
walaupun berdua, tak bermakna mika ni kapel dengan that guy.
tapi mulut orang memang kita tak boleh nak tutup.
ok lah
mika terpaksa stop sampai sini je..sebab kepala mika dah sakit balik.
maaf ye.

0 doakan mika gemuk:

Post a Comment

LOVE

Daisypath Anniversary tickers