There was an error in this gadget

Friday, June 10, 2011

♥ thats what GIRLFRIENDS are there for ♥

Views
ASSALAMUALAIKUM
mika nak buat entri hari ni special for my lovely GIRLFRIEND her name is NURUL ANEESHA.
baru bangun tidur tengahhari ni..(kantoi bangun lambat)
bukak FB mika dapat post from isya.
nak tau apa dia?
hah! ni dia.



im going to say it OUT LOUD!
siapa yang tak terluka bila berpisah dengan KEKASIH? put up your hands please!
confirm la terluka right?
apatah lagi kalau ditinggalkan dengan cara yang tak sepatut nya!

tak kira lah lelaki atau pun perempuan.
JANGAN BERMAIN DENGAN PERASAAN ORANG PLEASE..
kalau korang tak nak TERKENA balik one day.. i really hope that will happen to those MANUSIA macam ini..
 or else do we need to call people like this BINATANG?
rasanya macam sesuai..

to isya: i terluka sebab cara dia. i cant take it anymore to face this such a stupid man i ever had in my life! i really hate him syg.! i rasa macam nak bunuh je orang macam ni..i still remember all those words he said to me when he left me like that!

kadang2 rasa sunyi tu memang lah tak dapat dinafikan.
tapi cara mika isi kekosongan tu dengan keluar dengan siapa2 jela.
memang ada yang mintak COUPLE tapi mika susah nak terima
sebab mika tak ready lagi
sebab mika masih tak dapat SEBAB untuk kenapa mesti mika TERIMA si POLAN dan si POLAN ni..
ok?
jadi patut ke mika terima kalau mika masih TAK DAPAT SEBAB YANG KUKUH?
hurm..korang mesti ada jawapan nya kan?
hah!

by the way to my GURL ISYA, thanks for care bout me syg. even its quite a long distance, you stil send me a text msg to my phone number walaupun sebenarnya MAHAL gak..
tak ingat la berapa POSEN kena TELAN hanya SATU MSG.
maybe 30sen or 50 sen...hurm...
entah..
not sure bout that..
tapi PULUH2 sen jugak la...hehe

yela. mana taknya, isya dok kat PERTH, western australia.
last year she came back to her hometown..
tapi tak sempat nak jumpa dia..
sediyh sangat.
perhaps next time..
:)

dear: go gurl! walaupun you muda lagi isya i tau you have the strength, you strong enough to face all things!
         yeah you are right.he's not worth it.


comel kan dia?


i'm searching for the LIGHT!
thanks my dear hun NURUL ANEESHA.
love you babe.:)



0 doakan mika gemuk:

Post a Comment

LOVE

Daisypath Anniversary tickers