There was an error in this gadget

Monday, June 06, 2011

PARUT jerawat!

Views
assalamualaikum
entry yang ni mika nak kongsi tentang HILANGKAN parut JERAWAT!
oh yeah!
siapa suka pada JERAWAT? angkat TANGAN ANDA!
haha
semua orang TAK suka kan? kan?
dah nama pun MANUSIA.
semua tak sempurna

macam tu jugak dengan mika.

membebel tak tentu pasal lak mika ni

ok
let continue to our topic please!
kulit mika pun sama macam you all okeyh!
mesti ada jerawat punya.
tipu la kalau TAKADA!

TAPI!

mika ni TANGAN GATAL!
suka PICIT jerawat sebab GERAM gituh.
hehe.

dah nama pun picit mesti la nanti tinggal PARUT kan?
parut mika ambil masa dalam lingkungan 1-2 Bulan nak hilang
nak tau mika guna APA?!

hah!
mika muka BEDAK SEJUK la..
mika guna setiap malam sebelum masuk tidur.
mika biarkan sampai la bangun esok nya
opss
mika tak boleh nak tulis sampai esok pagi
sebab mika punya BODY CLOCK tak betul.
selalu bangun lambat
hehe

(kantoi sudah anak dara jenis apa la ni!)

PERHATIAN: mika BELI bedak sejuk kat kedai RUNCIT je! harga TAKMAHAL.jangan risau tak lari bajet lah korang punya penjagaan kulit tu.
siapa yang tak biasa dengan bedak sejuk ni, baru KALI PERTAMA GUNA, you all akan rasa gatal permulaan dia nak mengering.
mika dah amalkan benda ni since dari mika SEKOLAH lagi
even masa mika kat ASRAMA kat teknik dulu.
tapi kena berhati-hati lah ye.
sebab takur orang lain ingat kan korang ni HANTU nanti
hehe.
:D

0 doakan mika gemuk:

Post a Comment

LOVE

Daisypath Anniversary tickers