There was an error in this gadget

Sunday, August 07, 2011

hari yang sedih!

Views
assalamualaikum semua! salam ramadhan...hope tak terlambat lagi ok!
urm..mika tak tau kenapa mika sedih sangat sampai kan mika boleh menangis malam semalam, and mika call sorang ni.

mika sedih sebab mika dituduh sebagai penipu, mika tak tipu pun orang tu!
mika pergi mid sebab nak hantar surat saman! secara kebetulan pulak sorang ni nak jumpa mika.
mula2 cancel, last minit jadi pulak.
sebab mika cuma nak hantar surat tu je.
pastu balik ampang
agak lama sebenarnya lepak kat mid tu with yusuf and ieza
saja kacau ieza tengah kerja.

tapi en kami pastu merayap la dengan usop pergi banyak tempat.
malas lah nak cerita pergi mana..

0 doakan mika gemuk:

Post a Comment

LOVE

Daisypath Anniversary tickers