There was an error in this gadget

Friday, August 12, 2011

SEX education?

Views
salam guys! hello, entah kenapa tiba2 macam rajin pulak nak menghupdate belog yang tak berapa nak rupa belog ni.

ok. mika tengah pening ni nak buat our presentation.. homai what topic meyh?
SEX EDUCATION la! ops! dari sudut pandangan islam ok...
so no no no misunderstanding okie?

urm...for our background, terpaksa la ciplak gambar dari other photogs..
sorry youalls..
antaranya yang paling banyak ambik adalah from my brother, oh, photographer dia ni..
tiba2 cam terlintas nak pakai gambar dia..
as he always shoot for wedding..
so maybe ada some photos are sweet and really nice for we to use.
abg cemek...sorry ek ciplak gambar..
oh dah mintak izin dah pun...so thankx alot because allow me to use some of your photos.
tapi a big big sorry la abg nas sebab terpaksa edit some text on photos sebab nak letak words kan..

TAPI TAPI TAPI!
saya still guna lambang CREATIVO TEAM ok..


sebagai tanda penghargaan
cheh! tak menahan betul ayat tu!

antara yang iqa guna adalah gambar diatas.you wrote, TERPAKSA DIEDIT.
harap abg faham.


ok2, sudah la...tak tau nak tulis apa lagi...
bye~

0 doakan mika gemuk:

Post a Comment

LOVE

Daisypath Anniversary tickers