There was an error in this gadget

Friday, August 12, 2011

soal menyampah pulak apa kata anda?

Views
ok mika nak tanya korang, what if kalau korang hantar message kat kawan korang, then dia tak balas?
banyak kali hantar pulak tu.
bila tengok2, rupa nya message orang lain dia balas..
apa yang korang akan cakap?
oh well of coz la mika dah kena..
mika memang pantang if orang tak balas msg2 yang dah banyak mika hantar.
bukan nak cakap apa..
susah ke nak balas?
jangan ingat kredit orang tu macam daun..senang petik.
aisey..
if kau yang tolong topup kan takpe gak..
mika tak nak komen panjang.
cuma next time jangan buat macam tu lagi la..
jaga la sikit perasaan orang lain.
aku takde pun nak sakit kan hati kau sampai kau buat macam tu..
bulan puasa ni aku sabar je..
walaupun kadang2 aku nampak kau aku buat tak tau..
memang aku marah sebenarnya.
no more air soya lagi lepas ni.!
kau cuma tau diam je...perkataan MAAF pun takde!
aduh..
papejela..
hidup kau..
bukan hidup aku.
aku syg kau sebagai kawan aku.
kau tolong faham tu!
tak guna la!

0 doakan mika gemuk:

Post a Comment

LOVE

Daisypath Anniversary tickers