There was an error in this gadget

Friday, December 16, 2011

Laptop cepat panas?

Views
Assalamualaikum semua!
ok mika buat entry ni untuk sesiapa jelah.
baru semalam mika gatal tangan bukak bawah lappy sebab curious banyak habuk ke? yela cepat panas
walaupun tak pandai bab-bab ni mika main buat je..
bak kata orang LEBIH BAIK MENCUBA dari TAK TAHU APA-APA


   1.   jangan lah pulak bukak "plate" yang besar tu.

  • mika guna perkataan PLATE sebab tak tahu nak panggil apa..hehehe 
  • plate yang besar tu yang ni mika maksudkan (tengok bawah)
  • p/s : jangan pandai-pandai bukak yang besar tu, nanti rosak pulak lappy korang



    2.   Korang bukak screw yang mika labelkan macam gambar kat bawah ni pulak
  • p/s: lain lappy lain tempat dan rupanya.tapi bukak la dengan berhati-hati



    3.   korang pakai benda ni (gambar bawah) untuk meniup habuk.
          JANGAN guna mulut korang nak tiup.kang tersembur airliur nanti..habis basah..








SELAMAT MENCUBA
p/s: mika dah cuba and terbukti lappy tak cepat panas!

0 doakan mika gemuk:

Post a Comment

LOVE

Daisypath Anniversary tickers