There was an error in this gadget

Thursday, December 15, 2011

#Spontaneous Thursday

Views
Assalamualaikum semua..
harini nak update pasal result final exam yang baru keluar..
eh baru keluar ke meyh?
urmmm...baru jugak la...
actually result keluar pada 12 disember
punya la susah nak ENTER, sampai tak tidur malam nak check result punya pasal! 
nak tau kenapa?
oh SEMESTINYA ramai yang check..

nak sangat tahu result..yela soalan MACAM HARAM je..
semua da mind set "aku mesti failed banyak ni"
akhirnya RABU semalam aku dapat jugak tahu..
kena think smart la..hehe...
bussy online Facebook TERNAMPAK sorang mamat ni baru update status pasal result..

kepala otak ni dah fikir "dia baru bukak ni, pe kata try dulu minta tolong dia bukak kan, mana lah tau bernasih baik pulak kan."
dah tahu result yang LULUS semua.tu pun CALL LECTURER.sebab dah fedup SESANGAT!
akhirnya KAWAN TU boleh tolong..and and and....dah send kat EMAIL...
dup dap dup dap jantung ni nak bukak!
akhirnya! wahhh......ada peningkatan sikit dari sem lepas!

paling RISAU subjek MECHANICS OF STRUCTURES a.k.a SOLID MECHANICS tu dalam silibus UiTM okie..
mana lah tak risau..sebab dulu keluar dari sekolah teknik gombak pun sebab tak boleh bawak fizik.
nak tahu subjek ni la paling ramai yang REPEAT PAPER!
menggigil kepala lutut ni nak tahu dapar gred pe untuk paper ni..
nak tau aku dapat gred pe?

TARAAAA!!!!!




walaupun dapat A- tapi alhamdulillah..berapa hari jugak lah aku study hanya untuk subjek ni.
Mechanics paper pertama yang kitaorang jawab. dan yang paling penting! Paper yang banyak PEMBETULAN..tangan baru nak tulis jawapan, PEMBETULAN pulak dia bagi tau..
CONFUSE betul that time..tapi SYUKUR..dapat jugak A-

paling takut keluar dalam soalan bila bab tukar UNIT..
paling tak pandai tukar Gpa ke KN la or N la..

last words: ALHAMDULILLAH..

0 doakan mika gemuk:

Post a Comment

LOVE

Daisypath Anniversary tickers