There was an error in this gadget

Tuesday, June 05, 2012

taman kosas BLACKOUT!

Views
Harini bulan penuh time tu jugaklah nak blackout, actually blackout since petang tadi sebenarnya, sampai pukul 9 malam baru ada, alahai masak maggi sebab lapar, nak masak nasi elektrik lak takde, takberani nak masak guna dapur gas takut hangit, dah la gelap nanti terlupa pulak.

bukan saja nak menggelapkan, tapi dah memang gelap..tibe2 macam terdetik nak pakai patung ni.
hai lampu dia cantik walaupun murah..ADA JUGAK KEGUNAAN nya taw!
macam2 ada atas meja ni (deo nivea,lens solution, bedak pureen, febreez, jam...)



tu lampu kereta lalu, so terang la sikit, korang nampak tu rumah yang pakai lilin? hah tu dia! saat earth hour..haha..ini kosas hour bukan earth hour da! haha

oklah, itu saja, kalau tidak kerana bulan masakan bintang terbit  tinggi, kalau tidak kerana elektrik takde, tidaklah saya nampak bulan malam ini.. wahhh tu dia! haha



2 comments:

LOVE

Daisypath Anniversary tickers