There was an error in this gadget

Wednesday, June 20, 2012

minat sangat Lee Min Ho and Mike he

Views
Assalamualaikum.
fuh lama sudah tak update blog, maaf sangat sebab lately tak boleh online or hadap depan lappy lama sebab cepat pening, nanti mula lah susah nak tidur, makan pun sikit. gila kuat pening ni menguasai diri aku.!

ok back to our entry, eh our? my entry sudah!
entah dah berapa kali aku tengok korean drama Boys Over Flower ni for seroiusly aku gila suka dekat cerita ni not because of Lee min ho only its because the story reaally nice and totally not getting bored to watch this drama, and and and pelakon dia HANDSOME tu! haha. (gatal jugak aku ni)

cerita pasal Mike he cerita aku suka tengok Why Why Love and Devil Besides You, suka cerita dia pun sebab tak BOSAN! Mike he ni aku tengok watak dia NAKAL.hehe I LIKE YOU LA! hehe.

aku ni dah lama copy drama boys over flower ni dalam external aku, tapi takde masa nak tengok.last2 aku dok belek2 jumpa cerita ni, well it is the 1st folder appear, aku bukan tengok beginning of this story, aku tengok akhir dulu, rasa macam BEST, aku tengok without skip any of these part, fuh! rasa best? tak boleh blarrr aku ni!

 MIKE HE
LEE MIN HO


p/s : handsome kan dorang? siapa ada drama korea and taiwan tu tinggalkan jejak kat CBOX.

0 doakan mika gemuk:

Post a Comment

LOVE

Daisypath Anniversary tickers